Sigurnost | Uhvati Val

-

O Uhvati val

Sigurnost

Uhvati val d.o.o. ne sprema podatke Vaših kreditnih kartica (broj, valjanost, kontrolni broj). Ovime se štiti sigurnost kupovine. Na stranicama koje slijede nakon unosa broja kartice tj. podataka o kartici broj kartice se može prikazati samo “maskiran” (ne mogu se pročitati sve znamenke). Isto tako, onemogućen je povrat navigacijom kroz preglednik ili na web stranicama do obrasca gdje su uneseni podaci o kartici te pregled istih. Prilikom kupovine neophodan je unos broja kartice, datuma valjanosti te kontrolnog broja*.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Na Uhvati val možete plaćati kreditnim karticama (American Express, MasterCard, Diners, Visa), Internet bankarstvom ili općom uplatnicom.


*
Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe. Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici.

sec_ax_jamstvo sec_mastercard_securecode sec_verified_by_visa

PAYWAYsticker