Pokloni Uhvati val! | Uhvati Val

-

Kako radi Uhvati val?

Tko ne voli darove?

Možda postoje bolji načini kako iznenaditi i razveseliti drage i važne osobe, ali ih sigurno nema puno. Zato doznaj za čime im to srce vene, što je to što svakako žele iskusiti i isprobati. U našoj ponudi pronađi odgovarajuću uslugu ili proizvod, pa im priušti užitak kojem se nisu nadali!

Kada kupon postane aktivan u tvom profilu klikni na ikonu Info o kuponu (?) i odaberi opciju Pokloni. Pokloniti možeš na e-mail ili ispisati, staviti u poklon kovertu i uručiti. I nemoj zaboraviti ime i prezime osobe kojoj poklanjaš. Poklonjen kupon neće sadržavati cijenu.

A ako toga čime nekoga želiš razveseliti u ponudi nema, javi nam! Dat ćemo sve od sebe i pronaći baš ono što ti je potrebno.


Kako mogu pokloniti val?

Kupiš kupon kojeg želiš pokloniti. Pričekaš da postane aktivan u tvom profilu. Klikneš na njega. Klikneš na „Pokloni kupon“. I to je to.
Na kuponu neće pisati ni cijena, ni popust, niti vrijednost*.


Što učiniti ako kupon želiš osobno uručiti?

Ispiši ga. Na njemu napiši ime i prezime osobe kojoj je poklon namijenjen. Stavi ga u lijepu kovertu, ukrasi vrpcom, pošpricaj s par kapi parfema, nacrtaj na njoj nešto ili dopiši par toplih riječi… I odaberi pravi trenutak.

Fora je osobno uručiti poklon, ali nekad to nije moguće. Zato ga možeš poslati e-mailom! Kako? Nakon što klikneš na „Pokloni kupon“, unesi e-mail adresu i poruku. Klikni na „Pošalji“.

Upute za korištenje kupona:

Dobio/la si poklon! Kako ga možeš iskoristiti?
1) Ispiši kupon
2) Ponesi ga sa sobom i pokaži prilikom korištenja usluge ili preuzimanja robe. Ako postoji rezervacija, navedi oznaku kupona prilikom rezervacije.
3) Uživaj!


* Bit će poneka iznimka npr. kuponi za restorane koji predstavljaju vrijednost za koju se umanjuje račun. Tu informaciju korisnik kupona svakako mora znati prije dolaska u restoran.