Zašto Uhvati val? | Uhvati Val

-

Poslovni partneri

Već danima smišljate dobar marketinški potez koji će vam dovesti nove mušterije? Ne razmišljajte više. Rješenje je tu. Pridružite nam se u dizanju valova. Privucite surferice i surfere, vaše nove kupce i stalne klijente i potaknite procvat vašeg poslovanja. Pogledajte kako!


1. Promoviramo vaš posao

Stvar funkcionira vrlo jednostavno. Svaki dan oglasimo jednu novu ponudu s primamljivim popustima. Naši su korisnici naviknuti na atraktivne ponude, pa svakodnevno prate Uhvati val stranice, aktivno sudjeluju u raspravama oko ponuda, dijele ih sa svojim prijateljima ili pričaju o njima s društvom na kavi. Drugim riječima, informacije o vama šire se brzo i daleko.
Postoji li bolji način da se čuje dobar glas o vašoj usluzi?


2. Bolji smo od tradicionalnog marketinga

S nama nema neizvjesnosti. Ne morate se pitati jeste li dobro odabrali ciljanu skupinu, ide li oglas u u pravom mediju i u pravom terminu, čekati da bi vidjeli je li imao učinka i kakvog. Uhvati val u samom startu okuplja korisnike koje zanima ono što vi nudite. I to na internetu, mediju koji svaki dan, u svakom pogledu korisnicima postaje važniji od televizije, radija i novina.  Uz to, oglašavanje ne plaćate ništa. Štoviše, povećanje prometa nudi priliku za zaradu. A rezultate dobivate odmah.


3. Transparentni smo!

Nema lova u mutnom - naši valovi su bistri i čisti. U svakom trenutku možete pogledati kako stoji vaša ponuda. Samo bacite oko na broj kupljenih kupona. Koji će biti minimalni prag kupaca, zajednički dogovorimo. A ponuda će biti aktivirana kad ga dosegnemo, ni prije ni kasnije. Ako se to ne dogodi, nitko ništa ne plaća - ni vi, ni kupac. Svi sretni i zadovoljni. Win-win situacija, što bi se reklo.


4. Dovodimo nove kupce

Atraktivna ponuda podići će veliki val, pravi tsunami, kako mi volimo reći. Privući ćete veliki broj surferica i surfera, naših korisnika, kao i onih koji često preskaču reklame u drugim medijima. Na vama je da ih zadržite.